Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12364
Назва: The development of electronic multilingual terminological dictionary for teaching business languages at National University of Food Technologies
Інші назви: Розробка електронного багатомовного термінологічного словника для викладання бізнес-мови в Національному університеті харчових технологій
Автори: Kovalchuk, Olga
Ковальчук, Ольга Сергіївна
Ключові слова: electronic dictionary
business language
електронний словник
ділова іноземна мова
электронный словарь
деловой иностранный язык
кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Kovalchuk, O. The development of electronic multilingual terminological dictionary for teaching business languages at National University of Food Technologies / O. Kovalchuk // Innovative Technologies in Education: Building 9 of the International Scientific Conference, Simferopol-Yalta, 26-27 September 2013. - Yalta.: M-in Education and Science of Ukraine, Universities Republican "Crimean University for the Humanities," 2013. - P. 26-27.
Короткий огляд (реферат): The theses present the notion of an electronic multilingual terminological dictionary and the methodology for its usage in teaching business English at the National University of Food Technologies.У тезах представлено поняття електронного багатомовного термінологічного словника та методика його застосування на заняттях з ділової англійської в Національному університеті харчових технологій. В тезисах представлено понятие электронного многоязычного терминологического словаря и методика его применения на занятиях по деловому английскому в Национальном университете пищевых технологий.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12364
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kovalchuk8.pdf276,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.