Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Зроблено аналіз процесу та обладнання для замочування зерна у виробництві солоду, запропоновано розрахунок та конструкцію нової системи аерації.
An analysis of the process and equipment for soaking of the grain in the manufacture of malt, proposed calculation and design of new systems of aeration.

Опис

Ключові слова

солод, замочування, аерація, барботування, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, malt, soaking, aeration, bubbling, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солоду / В. А. Піддубний, О. Ю. Шевченко, В. М. Махинько, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10 (112). - С. 64-65.

Зібрання