Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті наводяться експериментальні та теоретичні дані про вплив твердої фази вапняного молока з різним ступенем дисперсності на процес очищення дифузійного соку та якість очищених соків. In the article experimental and theoretical information over is brought about influence of hard phase of limewater with the different degree of dispersion on the process of cleaning of diffusive juice and quality of the cleared juices.

Опис

Ключові слова

вапняк, вапно, вапняне молоко, дисперсність, питома поверхня, дифузійний сік, сатурація, limestone, lime, limewater, dispersion, specific surface, diffusive juice, saturaciya, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Вєрченко, Л. М. Вплив дисперсності вапняного молока на процес сатурації та якість очищених соків / Л. М. Вєрченко, Т. С. Кос, Л. М. Хомічак, В. О. Мірошник // Цукор України. – 2010. - № 2. – С. 24-28.

Зібрання