Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12971
Title: Спосіб отримання морквяного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 55070)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: концентрування
аскорбінова кислота
морквяний сік
concentration
ascorbic acid
carrot juice
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 55070 UA, A23L 2/02 МПК (2009). Спосіб отримання морквяного соку концентрованого / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004331; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Abstract: Спосіб отримання морквяного соку концентрованого, який включає попередню підготовку сировини, подрібнення, витягання соку пресуванням, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, концентрування, фасування та закупорювання, який відрізняється тим, що подрібнення моркви проводять в атмосфері пари, подрібнену моркву бланшують парою протягом 2-3хв, а отриманий натуральний морквяний сік додатково змішують з розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,02-0,03%. A method of producing carrot juice concentrate that includes the preliminary preparation of raw materials, grinding, extracting juice by pressing, filtering, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid concentration, filling and capping, characterized in that the chopping carrots conducted in an atmosphere of steam , chopped carrots blanshuyut pair for 2- 3 min, and the resulting natural carrot juice mixed with additional solution of ascorbic acid in an amount of 0,02-0,03%
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12971
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55070.pdf87,2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.