Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12973
Title: Конфітюр плодово-морквяний (Патент на корисну модель № 55199)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: лимона кислота
пектин
конфітюр
морквяний сік
аскорбінова кислота
lemon acid
pectin
confiture
carrot juice
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 55199 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Конфітюр плодово-морквяний / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201005986 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Abstract: Конфітюр плодово-морквяний, який включає плоди, лимонну кислоту, пектин, який відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік, цукор та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: плоди – 38,0- 40,0 цукор– 45,0-47,0; натуральний морквяний сік– 10,8-14,8; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Confiture fruit and carrot, which includes fruits, citric acid, pectin, wherein further comprising natural carrot juice, sugar and ascorbic acid in the following ratio of components,% fruit – 38,0 – 40,0 Sugar 45,0-47,0; natural carrot juice-10,8-14,8; citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbic acid - 0,02 - 0.03.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12973
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55199.pdf98,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.