Морквяне желе (Патент на корисну модель № 55071)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Морквяне желе, яке включає сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить аскорбінову кислоту та як сік використовують натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік – 50,8-51,5; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Carrot jelly, which includes juice, sugar, citric acid, pectin, wherein further comprising ascorbic acid and how to use natural juice carrot juice with this component ratio,%-natural carrot juice 50,8-51,5; sugar -46,5-47,0, citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.

Опис

Ключові слова

лимона кислота, аскорбінова кислота, морквяне желе, морквяний сік, цукор, пектин, lemon acid, ascorbic acid, carrot jelly, carrot juice, sugar, pectin, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 55071 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морквяне желе / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004332; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.

Зібрання