Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12975
Title: | Морквяне желе (Патент на корисну модель № 55071) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна |
Keywords: | лимона кислота аскорбінова кислота морквяне желе морквяний сік цукор пектин lemon acid ascorbic acid carrot jelly carrot juice sugar pectin кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2010 |
Citation: | Патент на корисну модель № 55071 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морквяне желе / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004332; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р. |
Abstract: | Морквяне желе, яке включає сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить аскорбінову кислоту та як сік використовують натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік – 50,8-51,5; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Carrot jelly, which includes juice, sugar, citric acid, pectin, wherein further comprising ascorbic acid and how to use natural juice carrot juice with this component ratio,%-natural carrot juice 50,8-51,5; sugar -46,5-47,0, citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/12975 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.