Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12975
Назва: Морквяне желе (Патент на корисну модель № 55071)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Ключові слова: лимона кислота
аскорбінова кислота
морквяне желе
морквяний сік
цукор
пектин
lemon acid
ascorbic acid
carrot jelly
carrot juice
sugar
pectin
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 55071 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морквяне желе / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004332; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Короткий огляд (реферат): Морквяне желе, яке включає сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить аскорбінову кислоту та як сік використовують натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік – 50,8-51,5; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Carrot jelly, which includes juice, sugar, citric acid, pectin, wherein further comprising ascorbic acid and how to use natural juice carrot juice with this component ratio,%-natural carrot juice 50,8-51,5; sugar -46,5-47,0, citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12975
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55071.pdf92,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.