Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12975
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2014-03-05T13:16:03Z-
dc.date.available2014-03-05T13:16:03Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 55071 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морквяне желе / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004332; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/12975-
dc.description.abstractМорквяне желе, яке включає сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить аскорбінову кислоту та як сік використовують натуральний морквяний сік при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік – 50,8-51,5; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Carrot jelly, which includes juice, sugar, citric acid, pectin, wherein further comprising ascorbic acid and how to use natural juice carrot juice with this component ratio,%-natural carrot juice 50,8-51,5; sugar -46,5-47,0, citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectлимона кислотаuk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectморквяне желеuk_UA
dc.subjectморквяний сікuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectпектинuk_UA
dc.subjectlemon aciduk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectcarrot jellyuk_UA
dc.subjectcarrot juiceuk_UA
dc.subjectsugaruk_UA
dc.subjectpectinuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleМорквяне желе (Патент на корисну модель № 55071)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55071.pdf92,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.