Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12978
Назва: Спосіб отримання морквяного соку натурального (Патент на корисну модель № 51027)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Ключові слова: лимона кислота
токоферол
морква
атмосфера пара
аскорбінова кислота
lemon acid
tocopherol
carrots
atmosphere of steam
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 51027 UA, А23L 2/02 МПК (2009). Спосіб отримання морквяного соку натурального / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001104; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12, 2010 р.
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання морквяного соку натурального, який включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення моркви, витягання соку пресуванням, який відрізняється тим, що подрібнення моркви проводять в атмосфері пари, а отриману м’язгу негайно обробляють сумішшю розчинів лимонної й аскорбінової кислот та токоферолу у кількості кожного компоненту 0,01-0,03% від маси м'язги. A method of producing natural carrot juice, which includes inspection, cleaning, cleaning, chopping carrots, extracting juice by pressing, characterized in that the chopping carrots conducted in an atmosphere of steam, and the resulting mixture was treated immediately squash solutions of citric and ascorbic acid and tocopherol in an amount each. component 0,01-0,03% by weight of squash.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12978
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51027.pdf94,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.