Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12983
Назва: Морквяний сік з м’якіттю (Патент на корисну модель № 51026)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Ключові слова: лимона кислота
цукор
морквяний сік
морквяне пюре
аскорбінова кислота
lemon acid
sugar
carrot juice
carrot puree
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 51026 UA, А23L 2/00 МПК (2009). Морквяний сік з м’якоттю / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001103; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12.
Короткий огляд (реферат): Морквяний сік з м’якіттю, який включає морквяне пюре, лимонну та аскорбінову кислоти, який додатково містить натуральний морквяний сік і цукор при такому співвідношенні компонентів,%: натуральний морквяний сік– 67,0-73,0; морквяне пюре–21,0-26,0; цукор–5,8-6,8; лимонна кислота–0,15; аскорбінова кислота–0,025. Carrot juice with m'yakittyu that includes Carrot puree, citric and ascorbic acid, further comprising natural carrot juice and sugar with the following ratio of components,%-natural carrot juice 67,0-73,0; Carrot puree-21, 0 -26.0, sugar-5,8-6,8, citric acid - 0,15; ascorbic acid - 0,025.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12983
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51026.pdf95,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.