Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13008
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСуха, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2014-03-11T14:10:06Z-
dc.date.available2014-03-11T14:10:06Z-
dc.date.issued2008-
dc.identifier.citationСуха, І. В. Пропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТ / І. В. Суха // Збірник наукових праць НУХТ. - 2008. - № 24. - С. 117 - 120.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13008-
dc.description.abstractВ статті розглянуто першочергові завдання, які стоять перед молокопереробним комплексом на етапі підготовки до вступу в СОТ. Здійснено порівняння якісних показників молока-сировини в Україні та розвинених країнах світу. The main tasks of improvement the position of dairy industry before joining to WTO are considered. A comparison of the Ukrainian and world standards of quality indexes of milk is given.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectдержавна підтримкаuk_UA
dc.subjectСОТuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectstate supportuk_UA
dc.subjectWTOuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectstandardsuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleПропозиції по покращенню роботи молокопереробної галузі на етапі підготовки до вступу у СОТuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Art 2008.pdf322,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.