Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing
Вантажиться...
Дата
2013
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
For the study of air distribution system we measured speed and temperature of air in smoke-steam environment of the supply and in the most characteristic points of the working zone of thermal cameras. The speed of air and smoke-steam environment movement is measured by thermoanemometr with digital data.
Опис
Ключові слова
heating stage, air conditioning, pulsation, опалення етап, пульсація, кондиціонер, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Babanov, I. G. Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing / I. G. Babanov // The second north and east european congress on food. May 26-29, 2013. - K.: NUFT, 2013. – P. 168.