Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934
Название: | Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing |
Авторы: | Babanov, Igor |
Ключевые слова: | heating stage air conditioning pulsation опалення етап пульсація кондиціонер кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Babanov, I. G. Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing / I. G. Babanov // The second north and east european congress on food. May 26-29, 2013. - K.: NUFT, 2013. – P. 168. |
Краткий осмотр (реферат): | For the study of air distribution system we measured speed and temperature of air in smoke-steam environment of the supply and in the most characteristic points of the working zone of thermal cameras. The speed of air and smoke-steam environment movement is measured by thermoanemometr with digital data. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934 |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2013_NEEFood_Abstract.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.