Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934
Назва: Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing
Автори: Babanov, Igor
Ключові слова: heating stage
air conditioning
pulsation
опалення етап
пульсація
кондиціонер
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Babanov, I. G. Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing / I. G. Babanov // The second north and east european congress on food. May 26-29, 2013. - K.: NUFT, 2013. – P. 168.
Короткий огляд (реферат): For the study of air distribution system we measured speed and temperature of air in smoke-steam environment of the supply and in the most characteristic points of the working zone of thermal cameras. The speed of air and smoke-steam environment movement is measured by thermoanemometr with digital data.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2013_NEEFood_Abstract.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.