Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934
Назва: | Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing |
Автори: | Babanov, Igor |
Ключові слова: | heating stage air conditioning pulsation опалення етап пульсація кондиціонер кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв |
Дата публікації: | 2013 |
Бібліографічний опис: | Babanov, I. G. Air distribution research in cells fluctuation feeding the mixture in smoked sausages processing / I. G. Babanov // The second north and east european congress on food. May 26-29, 2013. - K.: NUFT, 2013. – P. 168. |
Короткий огляд (реферат): | For the study of air distribution system we measured speed and temperature of air in smoke-steam environment of the supply and in the most characteristic points of the working zone of thermal cameras. The speed of air and smoke-steam environment movement is measured by thermoanemometr with digital data. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13934 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2013_NEEFood_Abstract.pdf | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.