Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14394
Title: Дослідження зміни температур у штабелі цукру при зберіганні
Authors: Масліков, Максим Михайлович
Прядко, Микола Олексійович
Keywords: цукор
тепломасообмін
зберігання
sugar
heat-mass transfer
storage
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 1998
Publisher: УкрІНТЕІ
Citation: Масліков, М. М. Дослідження зміни температур у штабелі цукру при зберіганні / М. М. Масліков, М. О. Прядко // Експрес-новини: наука, техніка, виробництво. – 1998. - № 1-2.- С. 44-47.
Abstract: Описано дослід з визначення температурно-вологісних режимів зберігання цукру-піску, проведений на Шамраївському цукровому заводі. Наведено результати досліду: зміни температур всередині штабеля цукру-піску, у складі та у навколишньому повітрі, а також зміни показників якості цукру The experiment to determine the temperature and humidity conditions of storage of sugar held at the Shamraevsky sugar factory is described. The results of experiment: temperature changes inside the stacks of sugar, in the warehouse and in the ambient air, as well as qualitative indicators of sugar.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14394
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
EX_NOW_sugar.pdf79,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.