Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14444
Title: | Вплив колагенвмісного інгредієнта на процес осадження альбумінів сироватки |
Authors: | Тимчук, Алла Вікторівна Онопрійчук, Олена Олександрівна Грек, Олена Вікторівна |
Keywords: | альбумінна маса albumen weight колагенвмісний інгредієнт collagen ingredient deposition осадження albumen weight кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Тимчук, А. В. Вплив колагенвмісного інгредієнта на процес осадження альбумінів сироватки / А. В. Тимчук, О. О. Онопрійчук, О. В. Грек // Технічні науки:стан, досягнення і перспективи розвитку м´ясної, олієжирової та молочної галузей : матеріали Третьої Міжнародної науково-технічної конференції, 25-26 березня 2014 р. — К.: НУХТ, 2014. — С. 76-77 |
Abstract: | Досліджено вплив колагенвмісного інгредієнта на вологу альбумінної маси, що при проведенні циклу технологічних операцій - заморожування, зберігання та розморожування, сприятиме зменшенню втрат поновлюваної молочної сировини. The influence of humidity on kolagensoderzhaschego ingredient albumin mass for technological operations cycle - freezing, storage and thawing, will help reduce the loss of raw milk. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14444 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezu_1.pdf | 113,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.