Дослідження режимів роботи хлібопекарських печей

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлені залежності температури відпрацьованих газів від продуктивності печей з рециркуляцією продуктів згоряння та визначено найбільш раціональні продуктивності для печей даного типу. Установлены зависимости температуры дымовых газов от производительности печей с рециркуляцией продуктов сгорания и определены наиболее рациональные производительности для печей данного типа. The dependences of flue gas temperatures on the performance of oven with flue gas recirculation and determine the most rational performance for this type of oven.

Опис

Ключові слова

піч, температура, продуктивність, печь, производительность, oven, temperature, performance, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Дослідження режимів роботи хлібопекарських печей / Р. В. Логвінський, О. В. Ковальов, Ю. Ю. Доломакін, В. М. Федорів // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : IV міжнародна науково-практична студентська конференція, 25-26 жовтня 2012 р. / Донецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. – Вип. 4 – С. 97-99.