Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14824
Title: | Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів |
Authors: | Фролова, Наталія Епінетівна |
Keywords: | Українське законодавство харчові добавки украинское законодательство ароматизатори flavors Ukrainian legislation food additives кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Фролова, Наталія. Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 23-24. |
Abstract: | Виробництво якісних, безпечних, конкурентоспроможних харчових продуктів, з дотриманням існуючих правил і норм забезпечить виконання п'яти правил сьогоднішнього бізнесу, а саме: інновації, інвестиції, натуральність, функціональність та підготовка фахівців з технологій оздоровчих харчових продуктів. І нарешті, виробництво якісних, безпечних харчових продуктів є запорукою здорової, сильної нації Українців. Production of high-quality, safe, competitive foods, subject to existing rules and regulations will ensure that five of today's business rules, namely, innovation, investment, naturalness, functionality and technology training in health foods. Finally, the production of high-quality, safe food is the key to a healthy, strong Ukrainian nation. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14824 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.