Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14824
Title: Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів
Authors: Фролова, Наталія Епінетівна
Keywords: Українське законодавство
харчові добавки
украинское законодательство
ароматизатори
flavors
Ukrainian legislation
food additives
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Фролова, Наталія. Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 23-24.
Abstract: Виробництво якісних, безпечних, конкурентоспроможних харчових продуктів, з дотриманням існуючих правил і норм забезпечить виконання п'яти правил сьогоднішнього бізнесу, а саме: інновації, інвестиції, натуральність, функціональність та підготовка фахівців з технологій оздоровчих харчових продуктів. І нарешті, виробництво якісних, безпечних харчових продуктів є запорукою здорової, сильної нації Українців. Production of high-quality, safe, competitive foods, subject to existing rules and regulations will ensure that five of today's business rules, namely, innovation, investment, naturalness, functionality and technology training in health foods. Finally, the production of high-quality, safe food is the key to a healthy, strong Ukrainian nation.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14824
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf499,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.