Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14824
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2014-06-04T14:20:54Z-
dc.date.available2014-06-04T14:20:54Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФролова, Наталія. Про Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторів / Наталія Фролова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 23-24.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/14824-
dc.description.abstractВиробництво якісних, безпечних, конкурентоспроможних харчових продуктів, з дотриманням існуючих правил і норм забезпечить виконання п'яти правил сьогоднішнього бізнесу, а саме: інновації, інвестиції, натуральність, функціональність та підготовка фахівців з технологій оздоровчих харчових продуктів. І нарешті, виробництво якісних, безпечних харчових продуктів є запорукою здорової, сильної нації Українців. Production of high-quality, safe, competitive foods, subject to existing rules and regulations will ensure that five of today's business rules, namely, innovation, investment, naturalness, functionality and technology training in health foods. Finally, the production of high-quality, safe food is the key to a healthy, strong Ukrainian nation.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectУкраїнське законодавствоuk_UA
dc.subjectхарчові добавкиuk_UA
dc.subjectукраинское законодательствоuk_UA
dc.subjectароматизаториuk_UA
dc.subjectflavorsuk_UA
dc.subjectUkrainian legislationuk_UA
dc.subjectfood additivesuk_UA
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleПро Українське законодавство як регулятора виробництва і використання харчових добавок і ароматизаторівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf499,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.