Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Метою цієї роботи є порівняльні дослідження зеленої маси буряків для обґрунтування доцільності її використання у виробництві оздоровчих харчових продуктів з підвищеним вмістом протеїну. The purpose of this paper is a comparative study of green mass beets to justify its use in the production of health foods with high protein content.
Опис
Ключові слова
білковмістні харчові продукти, продукти із зеленої маси буряків, foods, products with green material beet, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Галина. Білковмістні збагачувані харчових продуктів із зеленої маси буряків / Галина Сімахіна // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 29-31.