Game meat characteristics
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Market of Ukraine represents a wide range of meat products made from traditional raw meat. However, there are segment of consumers who are more and more looking for new gourmet products. A production of meat delicatessen meat of wild animals. These meat products have a unique taste properties, as well as a large number of nutrients, and producing such products is very promising.
With small fat venison meat has reduced energy performance, so it is recommended for expanding menu, and for cooking daily meals.
Опис
Бібліографічний опис
Lozynskyi, I. Game meat characteristics / I. Lozynskyi, I. Strashynskyi // NEEFood-2013 : the Second North and East European Congress on Food, 26–29 травня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 92