Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження показують перспективність використання вторинних сировинних ресурсів харчової промисловості, в даному разі зеленої маси буряків, при виробництві білоквмісних харчових продуктів та функціональних збагачувачів, що дасть можливість значною мірою подолати дефіцит харчового білку в раціоні харчування населення України і розширити спектр якісної, недорогої продукції оздоровчого та профілактичного спрямування. Past studies have shown promising use of secondary raw materials of food industry, in this case green mass beet bilokvmisnyh the production of food and functional dresser that will enable a large extent overcome the deficiency of dietary protein in the diet of the population of Ukraine and expand the range of high-quality, inexpensive products and health preventive orientation.

Опис

Ключові слова

рослинний білок, нетрадиційна сировина, біологічна цінність, alternative raw materials, biological value, vegetable protein, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Наталія. Біологічна цінність рослинного білку з нетрадиційної сировини / Наталія Стеценко, Галина Сімахіна, Дарина Прокопенко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 83-84.