Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508
Title: | Енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості |
Authors: | Павелко, Володимир Іванович Засядько, Ярослав Іванович Заславський, Аркадій Ісакович Рябчук, Олександр Миколайович |
Keywords: | вторинні енергоресурси (ВЕР) вторичные энергоресурсы (ВЭР) secondary energy resource (SER) паливно-енергетичні ресурси (ПЕР) тепловикористовуючі установки (ТВУ) пароконденсатна суміш відхідні гази утилізація топливно-энергетические ресурсы (ТЭР) теплоиспользующие установки (ТИУ) пароконденсатная смесь отходящие газы утилизация fuel - energy resources (FER) heat utilization plant (HUP) condensate-steam mixture waste gases utilization кафедра теплоенергетики та холодильної техніки |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Енергозбереження в м'ясопереробній галузі промисловості / В. І. Павелко, Я. І. Засядько, А. І. Заславський, О. М. Рябчук // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 37-39. |
Abstract: | Розглянуті питання практичного використання деяких заходів щодо енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP-32-14.pdf | 3,64 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.