Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508
Title: Енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості
Authors: Павелко, Володимир Іванович
Засядько, Ярослав Іванович
Заславський, Аркадій Ісакович
Рябчук, Олександр Миколайович
Keywords: вторинні енергоресурси (ВЕР)
вторичные энергоресурсы (ВЭР)
secondary energy resource (SER)
паливно-енергетичні ресурси (ПЕР)
тепловикористовуючі установки (ТВУ)
пароконденсатна суміш
відхідні гази
утилізація
топливно-энергетические ресурсы (ТЭР)
теплоиспользующие установки (ТИУ)
пароконденсатная смесь
отходящие газы
утилизация
fuel - energy resources (FER)
heat utilization plant (HUP)
condensate-steam mixture
waste gases
utilization
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2011
Citation: Енергозбереження в м'ясопереробній галузі промисловості / В. І. Павелко, Я. І. Засядько, А. І. Заславський, О. М. Рябчук // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32. - С. 37-39.
Abstract: Розглянуті питання практичного використання деяких заходів щодо енергозбереження в м’ясопереробній галузі промисловості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1508
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NP-32-14.pdf3,64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.