Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15726
Title: | Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування |
Authors: | Грек, Олена Вікторівна Онопрійчук, Олена Олександрівна Тимчук, Алла Вікторівна |
Keywords: | альбумінна маса albumen mass екструдата крупи манної semolina extrudate альбумінно-рослинні суміші albumin-vegetable mixtures кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Грек, О. В. Математичне моделювання показників альбуміно-рослинних сумішей після розморожування / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук, А. В. Тимчук // Продовольча індустрія АПК. – 2014. - № 2. - С. 15–18. |
Abstract: | З технологічної точки зору для збереження якісних показників альбумінно-рослинних сумішей для заморожування визначена оптимальна кількість внесення підготовленого екструдату крупи манної. В результаті знижуються втрати при розморожуванні альбумінно-рослинних сумішей (АРС) та стабілізуються показники. Отримані АРС рекомендовано використовувати для корегування складу напівфабрикатів на молочно-білковій основі. From a technological point of view the optimal number of entering semolina extrudate was determined to maintain the qualitative indicators of albuminno-vegetable mixtures for freezing. As a result the losses during unfreezing of albuminno-vegetable mixtures (AVM) were reduced and the parameters were stabilized. These AVM were recommended to use for the correction of composition of semi-products on milk albuminous basis. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15726 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.