Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15964
Title: Нове вівсяне печиво «ЯГІДКА»
Authors: Романіка, Євгенія Ігорівна
Соколова, Ольга Миколаївна
Keywords: вівсяне печиво
борошняні кондитерські вироби
калорійність
oatcake
caloric
pastry
Issue Date: 2014
Citation: Романіка, Євгенія. Нове вівсяне печиво «ЯГІДКА» / Євгенія Романіка, Ольга Соколова // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 120-121.
Abstract: Позитивний ефект від впровадження нових функціональних продуктів полягає у зниженні калорійності традиційних кондитерських борошняних виробів, що допоможе знизити енергетичну складову щоденного раціону споживачів. Такі розробки дозволяють розшити асортимент виробів функціонального призначення, сприяють збереженню здоров'я населення. The positive effect of the introduction of new functional foods is to reduce calorie traditional pastry flour products that help reduce energy component of the daily diet of consumers. These developments allow embroider range of products functionalities contribute to the preservation of public health.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15964
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
69.pdf161,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.