Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988
Title: | Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв |
Authors: | Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна Фролова, Наталія Епінетівна |
Keywords: | безалкогольні ферментовані напої цукрове сорго якісні показники сусла non-alcoholic fermented beverages sugar sorghum quality indicators wort кафедра експертизи харчових продуктів кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Карпутіна, Д. Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв / Дар'я Карпутіна, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 20-21. |
Abstract: | Всі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.