Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХаргелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна-
dc.contributor.authorФролова, Наталія Епінетівна-
dc.date.accessioned2014-07-08T14:26:30Z-
dc.date.available2014-07-08T14:26:30Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКарпутіна, Д. Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв / Дар'я Карпутіна, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 20-21.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988-
dc.description.abstractВсі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectбезалкогольні ферментовані напоїuk_UA
dc.subjectцукрове соргоuk_UA
dc.subjectякісні показники суслаuk_UA
dc.subjectnon-alcoholic fermented beveragesuk_UA
dc.subjectsugar sorghumuk_UA
dc.subjectquality indicators wortuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктів-
dc.subjectкафедра технології оздоровчих продуктів-
dc.titleДослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоївuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
9.pdf1,39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.