Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Харгелія (Карпутіна), Дар'я Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Фролова, Наталія Епінетівна | - |
dc.date.accessioned | 2014-07-08T14:26:30Z | - |
dc.date.available | 2014-07-08T14:26:30Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Карпутіна, Д. Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв / Дар'я Карпутіна, Наталія Фролова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 20-21. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/15988 | - |
dc.description.abstract | Всі досліджені сорти цукрового сорго рекомендовані до використання в технології ферментованих безалкогольних напоїв; виходячи із показників якості вихідної сировини були визначені оптимальні кількості ФП та технологічні режими приготування сусла, яке використовувалось у подальшому для зброджування в технології безалкогольного ферментованого напою оздоровчого направлення. All sugar sorghum varieties tested and recommended for use in technology fermented soft drinks; based on indicators feedstock identified the optimal number of AF modes and technological preparation of wort, which is used in subsequent fermentation technology for non-alcoholic fermented beverage health referral. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UK | uk_UA |
dc.subject | безалкогольні ферментовані напої | uk_UA |
dc.subject | цукрове сорго | uk_UA |
dc.subject | якісні показники сусла | uk_UA |
dc.subject | non-alcoholic fermented beverages | uk_UA |
dc.subject | sugar sorghum | uk_UA |
dc.subject | quality indicators wort | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | - |
dc.subject | кафедра технології оздоровчих продуктів | - |
dc.title | Дослідження впливу сортової приналежності цукрового сорго на якісні показники сусла в технології безалкогольних ферментованих напоїв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.