Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16013
Title: Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків
Authors: Музичук, О.
Боярська, Ольга Вікторівна
Сидор, Василь Михайлович
Карповець, Петро Макарович
Григор'єва, Любов Іванівна
Keywords: контроль якості
система НАССР
яблучні соки
control quality
HACCP system
apple juice
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків / О. Музичук, О. Боярська, В. Сидор, П. Карповець, Л. Григор'єва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 72–73.
Abstract: Система НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16013
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
40.pdf1,33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.