Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16013
Title: | Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків |
Authors: | Музичук, О. Боярська, Ольга Вікторівна Сидор, Василь Михайлович Карповець, Петро Макарович Григор'єва, Любов Іванівна |
Keywords: | контроль якості система НАССР яблучні соки control quality HACCP system apple juice кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Розроблення елементів системи НАССР при виробництві яблучних соків / О. Музичук, О. Боярська, В. Сидор, П. Карповець, Л. Григор'єва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 72–73. |
Abstract: | Система НАССР забезпечує системний підхід для аналізу процесів виробництва продуктів, виявлення можливих небезпечних факторів, критичних контрольних точок, необхідних для запобігання потрапляння до споживача небезпечних продуктів харчування. HACCP provides a systematic approach for the analysis of processes of production of products, identifying potential hazards, critical control points necessary to prevent consumers from falling into the dangerous foods. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16013 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.