Вивчення можливості використання платівців зернових культур у виробництві хліба з борошна спельти

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Борошно зі спельти є перспективною сировиною для виготовлення хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. З метою підвищення харчової та біологічної цінності хліба доцільно створювати борошняні композиції з борошна спельти та пластівців круп'яних культур. Подальша робота буде спрямована на покращання органолептичних та фізико-хімічних показників виробів з вищезазначеної сировини та оптимізацію технологічного процесу. Flour with spelled is a promising raw material for the manufacture of bakery products for health improvement. In order to improve the food and biological value of bread flour advisable to create songs from spelled flour and flakes cereal crops. Further work will focus on improving the organoleptic and physico-chemical parameters of the above materials and optimization of the process.

Опис

Ключові слова

хлібобулочні вироби, борошно із спельти, пластівці зернових культур, flakes cereals, bakery, flour of spelled, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Кордонський, І. Вивчення можливості використання пластівців зернових культур у виробництві хліба з борошна спельти / Ілля Кордонський, Інга Лагур, Лариса Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 181-183.