Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16712
Title: | Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності |
Authors: | Горобець, Юлія Сергіївна Павелко, Володимир Іванович |
Keywords: | мясопереробні підприємства скорочення витрат енергії теплоенергозабезпечення reduce energy consumption heat energy supply meat processing company кафедра теплоенергетики та холодильної техніки |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Горобець, Ю. Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності / Ю. Горобець, В. Павелко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 332-333. |
Abstract: | Для зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16712 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.