Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16712
Title: Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності
Authors: Горобець, Юлія Сергіївна
Павелко, Володимир Іванович
Keywords: мясопереробні підприємства
скорочення витрат енергії
теплоенергозабезпечення
reduce energy consumption
heat energy supply
meat processing company
кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Issue Date: 2014
Citation: Горобець, Ю. Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності / Ю. Горобець, В. Павелко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 332-333.
Abstract: Для зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/16712
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
189.pdf94,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.