We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Для зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства. To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.

Description

Citation

Горобець, Ю. Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності / Ю. Горобець, В. Павелко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 332-333.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By