Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності
No Thumbnail Available
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Для зменшення собівартості продукції необхідно розробити і впровадити комплекс заходів щодо скорочення витрат теплової і електричної енергії на технологічні потреби підприємства.
To reduce production costs necessary to develop and implement a range of measures to reduce the cost of heat and electricity for industrial needs of the enterprise.
Description
Citation
Горобець, Ю. Удосконалення системи теплоенергозабезпечення мясопереробних підприємств малої і середньої продуктивності / Ю. Горобець, В. Павелко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 2. – С. 332-333.