Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1750
Назва: Моніторінг стану та розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового комплексу України
Автори: Ємцев, Віктор Іванович
Ключові слова: цукор
sugar
цукробуряковий комплекс
ефективність діяльності
конкурентоспроможність підприємств цукрової промисловості
beet-sugar complex
effectiveness of work
competitiveness of the enterprises
sugar industry
кафедра економіки праці та менеджменту
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Ємцев, В. І. Моніторінг стану та розвитку конкурентоспроможності підприємств цукробурякового комплексу України / В. І. Ємцев // ДВНЗ «Приазовський державний технічний університет». - 2012. - Вип. 1, Т. 1.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто проблеми функціонування цукробурякового комплексу України та сучасного рівня конкурентоспроможності підприємств галузі. Розглянуто можливі шляхи підвищення ефективності діяльності та рівня конкурентоспроможності підприємств цукрової галузі.
The problems of beet-sugar complex functioning in Ukraine together with up-to-date level of the complex’s enterprises competitiveness are considered in this article. Possible ways of improving the effectiveness of work and competitiveness level are suggested.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1750
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3480123123.pdf5,66 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.