Історія розвитку аналізу харчових продуктів на кафедрі аналітичної хімії НУХТ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Як самостійний підрозділ кафедра аналітичної хімії існує в університеті з 1965 року. До цього курс аналітичної хімії викладався на інших хімічних кафедрах. На кафедрі у різний час працювали С.Т. Орловський, А.К. Бабко (згодом академік АН УРСР), І.М. Алтаєв, Х.М. Починок, І.І. Єрьоменко. As an independent division of the Department of Analytical Chemistry at the university there in 1965 year. By this course of analytical chemistry taught in other departments of the chemical. on department at various times worked ST Orlovsky, AK Babko (later Academician USSR), IM Altayev, HM Pochinok, II Eremenko.

Опис

Ключові слова

аналіз харчових продуктів, аналітична хімія, історія розвитку, analysis of food, analytical chemistry, history of development, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Костенко, Є. Є. Історія розвитку аналізу харчових продуктів на кафедрі аналітичної хімії НУХТ / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, О. М. Бутенко / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 34.