Використання проміжного віджимання для інтенсифікації екстрагування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В багатьох галузях харчової промисловості екстрагування відіграє важливутехнологічну роль. Проте екстрактори, що використовуються, не забезпечують високої інтенсивності процесу, тісного контакту фаз, що взаємодіють, і, як наслідок, - повного екстрагування цільових компонентів. Таким чином, створення високоефективного обладнання для екстрагування корисних компонентів з рослинної сировини та розробка оптимальних технологічних режимів екстрагування є актуальною задачею.

Опис

Ключові слова

харчова промисловість, екстрагування, шнек, food processing, extraction, screw, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Чернелевський, І. В. Використання проміжного віджимання для інтенсифікації екстрагування / І. В. Чернелевський, В. Л. Зав'ялов, О. С. Марценюк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 125.