Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18567
Title: Прибутковість виробництва плодоовочевої консервної продукції
Authors: Бусленко, Богдана Володимирівна
Новойтенко, Ірина Віталіївна
Keywords: прибутковість
плодоовочева консервована продукція
валова продукція
profitability
canned fruit and vegetable products
gross output
кафедра економіки і права
Issue Date: 2014
Citation: Бусленко, Б. Прибутковість виробництва плодоовочевої консервної продукції / Богдана Бусленко, Ірина Новойтенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 151-154.
Abstract: 3а обсягом валової продукції у структурі харчової індустрії плодоовочеві консервні виробництва посідають вагоме місце. Проте для підприємств галузі характерним є падіння обсягів виробництва основних продуктів у 2008-2012 рр., що ставить під загрозу прибутковість діяльності у 2014 р. 3a gross output in the structure of the food industry canning vegetables occupy an important place. However, for the industry is typical output fall staple in 2008-2012., Jeopardizing profitability in 2014.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18567
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
88.pdf162,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.