Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Анотація
Досліджено мікробіологічні
показники бісквітних тістечок з
мармеладом та суфле нової
рецептури в процесі їх зберігання
з врахуванням коефіцієнту
резерву.
investigated microbiological
indicators sponge cakes with
marmalade and soufflé new
formulation during storage
taking into account the factor
reserve.
Опис
Бібліографічний опис
Вітковський, І. В. Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 11. - С. 6-8.