Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Хлібопекарська і кондитерська промисловість України

Анотація

Досліджено мікробіологічні показники бісквітних тістечок з мармеладом та суфле нової рецептури в процесі їх зберігання з врахуванням коефіцієнту резерву. investigated microbiological indicators sponge cakes with marmalade and soufflé new formulation during storage taking into account the factor reserve.

Опис

Бібліографічний опис

Вітковський, І. В. Аналіз та оцінка критеріїв мікробіологічної безпечності борошняних кондитерських виробів з мармеладом та суфле нової рецептури / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 11. - С. 6-8.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в