Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Біотехнологія
Анотація
Досліджено вплив сорбінової кислоти та її солей на мікрофлору кондитерських кремів швидкого приготування і можливість застосування для продовження їх строків придатності. Результати досліджень свідчать про зниження загального числа мікроорганізмів у процесі зберігання під впливом сорбінової кислоти і сорбата натрію. Исследовано влияние сорбиновой кислоты и ее солей на микрофлору
кондитерских кремов быстрого приготовления и возможность применения для
продолжение их сроков годности.
This work is representing the results of microbiological research influence of sorbic acid and its salts on the microflora of the cream confectionery.-The results of research show
that a reduction in the total number of microorganisms during storage under the influence of
sorbic acid and sodium sorbate.
Опис
Бібліографічний опис
Вітковський, І. В. Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 183-189