Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19330
Title: | Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуру |
Authors: | Михальчук, К. М. Івчук, Надія Павлівна |
Keywords: | топінамбур фруктоолігосахариди artichoke fruktoolihosaharydy кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Михальчук, К. Барвні речовини водних екстрактів і екстрактів-гідролізатів із бульб топінамбуру / Катерина Михальчук, Надія Івчук // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 296-297. |
Abstract: | Топінамбур — рослина, яку людство використовує для свої потреб із сивої давнини. Найціннішими в рослині є бульби. Вони слугують кормом для тварин та є сировиною для виготовлення різноманітних харчових продуктів. Від інших овочів топінамбур відрізняється унікальним вуглеводним комплексом на основі фруктози і її полімерів: фруктоолігосахаридів та інуліну. Jerusalem artichoke - a plant that mankind uses for their needs from antiquity. The most valuable plant is a tuber. They provide food for animals and is the raw material for the manufacture of a variety of foods. From other vegetables artichoke has a unique carbohydrate complex on the basis of fructose and its polymers: fruktoolihosaharydiv and inulin. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19330 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.