Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У роботі визначено поживність гарбузового насіння та кількісний вміст вітамінів, мікро- та макроелементів. In work the nutritional value of pumpkin seeds and quantitative analysis of vitamins, micro and macro.

Опис

Ключові слова

гарбузове насіння, pumpkin seeds, вітаміни, vitamins, ресторанне господарство, restaurant management, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Кобець, О. С. Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементів / О. С. Кобець, А. В. Ковтун // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник Матеріалів VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса: ОНАХТ, 2014. – С. 95-96.