Накопление спирта, примесей и биомассы при сбраживании мелассы гибридными дрожжами
Loading...
Files
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Стаття присвячена вивченню утворення спирту, біомаси, вторинних та побічних продуктів бродіння при зброджування мелясного сусла гібридними дріжджами 13, 26, 71, 93, 94, 112, 176, 202, 203, 279 порівняно з дріжджами раси В.
The article is devoted to study the formation of alcohol, biomass, secondary and byproducts of molasses fermentation by hybrid yeast 13, 26, 71, 93, 94, 112, 176, 202, 203, 279 in compared with yeast race V.
Description
Citation
Накопление спирта, примесей и биомассы при сбраживании мелассы гибридными дрожжами / А. М. Куц, В. Ф. Суходол, А. М. Шевченко, П. М. Мальцев // Пищевая технология : известия вузов СССР. – 1976. – № 3. – С. 77– 82.
