Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19878
Title: Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші
Authors: Грек, Олена Вікторівна
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Keywords: симплекс-метод
оптимізація співвідношень
компоненти суміші
симплекс-метод
оптимизация соотношений
компоненты смеси
simplex method
optimization ratio
components of the mixture
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Грек, О. В. Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 115-116.
Abstract: Для проектування рецептур багатокомпонентних харчових систем в основному використовуються підходи, що базуються на методі експериментально- статистичного моделювання та лінійного програмування, а саме симплекс- методі, в якому здійснюється скерований рух за опорними планами до оптимального розв'язання.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19878
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
77.pdf138,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.