Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19878
Title: | Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші |
Authors: | Грек, Олена Вікторівна Онопрійчук, Олена Олександрівна |
Keywords: | симплекс-метод оптимізація співвідношень компоненти суміші симплекс-метод оптимизация соотношений компоненты смеси simplex method optimization ratio components of the mixture кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Грек, О. В. Застосування симплекс-методу для оптимізації співвідношення компонентів суміші / О. В. Грек, О. О. Онопрійчук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої Міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 115-116. |
Abstract: | Для проектування рецептур багатокомпонентних харчових систем в основному використовуються підходи, що базуються на методі експериментально- статистичного моделювання та лінійного програмування, а саме симплекс- методі, в якому здійснюється скерований рух за опорними планами до оптимального розв'язання. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19878 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.