Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19895
Title: | Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктах |
Authors: | Пешук, Людмила Василівна Москалюк, Оксана Євгеніївна Гащук, Олександра Ізидорівна |
Keywords: | аналіз сировини грибна сировина харчування людини analysis of raw materials raw mushroom human nutrition кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Пешук, Л. В. Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктах / Л. В. Пешук, О. Є. Москалюк, О. І.Гащук // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 76-77. |
Abstract: | Обсяг та структура раціону харчування людини має негативні тенденції щодо рівня споживання білка та не відповідає встановленим раціональним нормам (0,8 - 1 г на 1 кг маси). У зв’язку з цим зростає роль продуктів із природної рослинної сировини, багатої білковими сполуками, зокрема культивованих грибів. The scope and structure of the human diet has negative trends in the level of protein intake and failed to meet the rational norms (0.8 - 1 g per 1 kg). In this regard, the role of natural products from plant material rich in protein compounds, including cultivated mushrooms. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19895 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.