Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19955
Title: Повидло з цукрового буряку та журавлини (Патент на корисну модель № 55061)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Писарєв, Максим Григорович
Keywords: лимонна кислота
аскорбінова кислота
повидло
цукровий буряк
журавлина
citric acid
jam
ascorbic acid
sugar beet
cranberry
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Citation: Патент на корисну модель № 55061U Україна, A23L 1/06 Повидло з цукрового буряку та журавлини / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004080 ; заявл. 07.04.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Abstract: Повидло з цукрового буряку та журавлини включає пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту. Як овочеве пюре воно містить пюре з цукрового буряку та додатково містить пюре з журавлини та аскорбінову кислоту. Sugar beet and cranberry jam comprises vegetable puree, sugar, citric acid. It comprises sugar beet as the vegetable puree and is supplemented with cranberry puree and ascorbic acid.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19955
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
55061.pdf98,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.