Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19958
Название: | Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 55076) |
Авторы: | Бандуренко, Галина Михайлівна Писарєв, Максим Григорович Хомічак, Любомир Михайлович |
Ключевые слова: | лимонна кислота аскорбінова кислота пюре-напівфабрикат цукровий буряк citric acid ascorbic acid рuree half-finished product sugar beet кафедра технології цукру і підготовки води кафедра технології консервування |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Патент на корисну модель № 55076 U Україна, A23L 2/02. Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004337 ; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку, який включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як сировину використовують цукровий буряк, подрібнення цукрового буряку проводять до розмірів шматочків 5-15 мм, потім проводять змішування отриманих шматочків з розчинами лимонної та аскорбінової кислот та розварювання при температурі 98-100 °С протягом 30-50 хвилин. Мethod for making a puree half-finished product of sugar beet, which includes inspecting, washing, cleaning, shredding raw material, blanching, pulping. Sugar beet is used as a raw material, shredding of the sugar beet is carried out up to sizes of pieces of 5-15 mm, then the pieces obtained are mixed with solutions of citric and ascorbic acids and boiled soft at a temperature of 98-100°C for 30-50 minutes. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19958 |
Располагается в коллекциях: | Патенти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
55076.pdf | 90,87 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.