Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19958
Название: Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку (Патент на корисну модель № 55076)
Авторы: Бандуренко, Галина Михайлівна
Писарєв, Максим Григорович
Хомічак, Любомир Михайлович
Ключевые слова: лимонна кислота
аскорбінова кислота
пюре-напівфабрикат
цукровий буряк
citric acid
ascorbic acid
рuree half-finished product
sugar beet
кафедра технології цукру і підготовки води
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 55076 U Україна, A23L 2/02. Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку / Г. М. Бандуренко, Л. М Хомічак, М. Г. Писарєв ; заявник НУХТ. – № u 201004337 ; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб отримання пюре-напівфабрикату з цукрового буряку, який включає інспекцію, миття, очищення, подрібнення сировини, бланшування, протирання. Як сировину використовують цукровий буряк, подрібнення цукрового буряку проводять до розмірів шматочків 5-15 мм, потім проводять змішування отриманих шматочків з розчинами лимонної та аскорбінової кислот та розварювання при температурі 98-100 °С протягом 30-50 хвилин. Мethod for making a puree half-finished product of sugar beet, which includes inspecting, washing, cleaning, shredding raw material, blanching, pulping. Sugar beet is used as a raw material, shredding of the sugar beet is carried out up to sizes of pieces of 5-15 mm, then the pieces obtained are mixed with solutions of citric and ascorbic acids and boiled soft at a temperature of 98-100°C for 30-50 minutes.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19958
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
55076.pdf90,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.