Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19963
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorВіннов, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.date.accessioned2015-03-31T08:45:35Z-
dc.date.available2015-03-31T08:45:35Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 57674 U Україна, A23K 1/10. Спосіб зберігання риби-сирця / О. С. Віннов, Л. М. Хомічак, Г. М. Бандуренко ; заявник Національний університет біоресурсів і природокористування України. – № u 201009501; заявл. 29.07.2010 ; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5, 2011 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19963-
dc.description.abstractСпосіб зберігання риби-сирця включає охолодження риби подрібненим льодом до температури -1...+2 °С у співвідношенні 1 : (0,3…1). Лід, яким пересипають рибу, виготовляють з морської води або розчину хлориду натрію концентрацією 2-4 % та електроактивують до рівня рН 3,5-4.. A method for storing raw fish includes cooling fish by crushed ice up to the temperature -1...+2 °С at the ratio of 1 : (0.3…1). Top ice is made of sea water or 2-4 % solution of sodium chloride electroactivated up to the level of pH 3,5-4.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectриба-сирецьuk_UA
dc.subjectелектроактивована морська водаuk_UA
dc.subjectelectroactivated sea wateruk_UA
dc.subjectraw fishuk_UA
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleСпосіб зберігання риби-сирця (Патент на корисну модель № 57674)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
57674.pdf91,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.