Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19965
Назва: Спосіб виробництва овочевого паштету (Патент на корисну модель № 66636)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Осипчук, Дарина Василівна
Ключові слова: сольовий розчин
лимонна кислота
овочі
паштет
citric acid
pate
vegetables
salt solution
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 66636 U Україна, A23L 1/212 Спосіб виробництва овочевого паштету / Бандуренко Г. М., Осипчук Д. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201107858 ; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1, 2012 р.
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва овочевого паштету включає миття, інспекцію та очищення коренеплодів та овочів, подрібнення сировини, змішування інгредієнтів, підігрівання, фасування, закупорювання, стерилізацію. Кожний вид сировини окремо бланшують у розчині до повного розм'якшення консистенції. Проводять відділення сировини від сольового розчину, після чого змішують всі інгредієнти і направляють отриману суміш на повторне тонке подрібнення. A method for making vegetable paste includes washing, inspecting and peeling tuberous roots and vegetables, chopping the raw material, mixing the ingredients, heating, prepacking, closing, sterilizing. Each kind of raw material is blanched separately in a solution up to full softening of consistency thereof. Separation of the raw material from a salt solution is carried out, after what all the ingredients are mixed and the obtained mixture is directed to repeated fine comminuting.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19965
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
66636.pdf139,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.