Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorОсипчук, Дарина Василівна-
dc.date.accessioned2015-03-31T08:47:07Z-
dc.date.available2015-03-31T08:47:07Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 66636 U Україна, A23L 1/212 Спосіб виробництва овочевого паштету / Бандуренко Г. М., Осипчук Д. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201107858 ; заявл. 22.06.2011 ; опубл. 10.01.2012, Бюл. № 1, 2012 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19965-
dc.description.abstractСпосіб виробництва овочевого паштету включає миття, інспекцію та очищення коренеплодів та овочів, подрібнення сировини, змішування інгредієнтів, підігрівання, фасування, закупорювання, стерилізацію. Кожний вид сировини окремо бланшують у розчині до повного розм'якшення консистенції. Проводять відділення сировини від сольового розчину, після чого змішують всі інгредієнти і направляють отриману суміш на повторне тонке подрібнення. A method for making vegetable paste includes washing, inspecting and peeling tuberous roots and vegetables, chopping the raw material, mixing the ingredients, heating, prepacking, closing, sterilizing. Each kind of raw material is blanched separately in a solution up to full softening of consistency thereof. Separation of the raw material from a salt solution is carried out, after what all the ingredients are mixed and the obtained mixture is directed to repeated fine comminuting.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсольовий розчинuk_UA
dc.subjectлимонна кислотаuk_UA
dc.subjectовочіuk_UA
dc.subjectпаштетuk_UA
dc.subjectcitric aciduk_UA
dc.subjectpateuk_UA
dc.subjectvegetablesuk_UA
dc.subjectsalt solutionuk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleСпосіб виробництва овочевого паштету (Патент на корисну модель № 66636)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
66636.pdf139,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.