Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73981)
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник/консультант
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого включає подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з ягідним соком, концентрування, фасування та закупорювання.
Мethod for obtaining a concentrated carrot-berry juice comprises shredding carrot in the steam atmosphere, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with a solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with berry juice, concentrating, prepacking and closing.
Опис
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник і патентовласник НУХТ. - № u 2012 4538 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.
