Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023
Title: Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73981)
Authors: Бандуренко, Галина Михайлівна
Остапенко, Антон Миколайович
Keywords: ферменти
концентрування
ягідний сік
морквяний сік
enzymes
concentration
berry juice
carrot juice
кафедра технології консервування
Issue Date: 2012
Citation: Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник і патентовласник НУХТ. - № u 2012 4538 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.
Abstract: Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого включає подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з ягідним соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-berry juice comprises shredding carrot in the steam atmosphere, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with a solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with berry juice, concentrating, prepacking and closing.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
73981.pdf139,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.