Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023
Title: | Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73981) |
Authors: | Бандуренко, Галина Михайлівна Остапенко, Антон Миколайович |
Keywords: | ферменти концентрування ягідний сік морквяний сік enzymes concentration berry juice carrot juice кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник і патентовласник НУХТ. - № u 2012 4538 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19. |
Abstract: | Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого включає подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з ягідним соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-berry juice comprises shredding carrot in the steam atmosphere, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with a solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with berry juice, concentrating, prepacking and closing. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023 |
Appears in Collections: | Патенти |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.