Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023
Название: | Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73981) |
Авторы: | Бандуренко, Галина Михайлівна Остапенко, Антон Миколайович |
Ключевые слова: | ферменти концентрування ягідний сік морквяний сік enzymes concentration berry juice carrot juice кафедра технології консервування |
Дата публикации: | 2012 |
Библиографическое описание: | Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник і патентовласник НУХТ. - № u 2012 4538 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого включає подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з ягідним соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-berry juice comprises shredding carrot in the steam atmosphere, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with a solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with berry juice, concentrating, prepacking and closing. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/20023 |
Располагается в коллекциях: | Патенти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
73981.pdf | 139,54 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.