Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого (Патент на корисну модель № 73981)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого включає подрібнення моркви в атмосфері пари, бланшування моркви парою, витягання соку пресуванням, змішування з розчином аскорбінової кислоти, проціджування, миттєвий підігрів та охолодження, фільтрування, змішування з розчином лимонної кислоти, змішування з ягідним соком, концентрування, фасування та закупорювання. Мethod for obtaining a concentrated carrot-berry juice comprises shredding carrot in the steam atmosphere, blanching the carrot with steam, extracting the juice by pressing, mixing with a solution of ascorbic acid, straining, instant heating and cooling, filtering, mixing with a solution of citric acid, mixing with berry juice, concentrating, prepacking and closing.

Опис

Ключові слова

ферменти, концентрування, ягідний сік, морквяний сік, enzymes, concentration, berry juice, carrot juice, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 73982 U Україна, A23L 2/02 Спосіб отримання морквяно-ягідного соку концентрованого / Г. М. Бандуренко, А. М. Остапенко ; заявник і патентовласник НУХТ. - № u 2012 4538 ; заявл. 10.04.2012 ; опубл. 10.10.2012, Бюл. № 19.

Зібрання